Uusiin töihin yhdellä hakemuksella

Moni työnhakija on valitellut, kuinka itse työllistyminen ja sopivan työn löytäminen vie turhan paljon aikaa ja energiaa. Työhaluja olisi ja uuden työn löytäminen kiinnostaisi mutta itse hakuprosessi, lomakkeiden täyttely ja vastausten odottelu ei innosta.

Meidän mielestämme työn ja tekijän täytyy löytää toisensa helposti. Sen vuoksi lanseerasimme yhden haun kampanjan, joka mahdollistaa töihin pääsyn nopeutettua väylää. Työnhakijan tehtävänä on täyttää yksi lomake ja meidän tehtävämme on tarjota sopivaa työtä. Tällainen työnjako helpottaa monen töitä etsivän ja myös töitä tarjoavan elämää.

Kuinka varmistaa nopea töihin pääsy Amikon kautta?

Amikon kautta aukeaa jatkuvasti uusia erilaisia työtehtäviä. Seulomme meille tulleita suoria ja avoimia hakemuksia ja etsimme sieltä kuhunkin tehtävään sopivimmat kandidaatit.

Helpoin tapa varmistaa nopea töihin pääsy on täyttää työnhakulomake huolella. Tarvitsemme mahdollisimman kattavan kuvan työnhakijan osaamisesta. Kerro, mitä olet tehnyt aiemmin ja millainen koulutus sinulla on. Otamme koulutuksesi ja aiempien töidesi lisäksi huomioon myös harrastuksesi. Monet harrastukset ovat sellaisia, että niistä on apua erilaisissa työtehtävissä ja mikäpä sen mukavampaa kuin yhdistää harrastus ja työ. Kannattaa siis kertoa niistä jo hakemuksessa.

Jos uusi työ on kiikarissa niin tartu toimeen ja katso Amikon avoimet työpaikat.

Mikäli avoimista paikoista ei juuri nyt löytynyt sopivaa niin täytä avoin hakemus ja olemme sinuun pian yhteydessä. Kirjoita lisäkenttään teksti ”yhden haun taktiikka” niin tiedämme että haluat töihin nopeutettua väylää.