Uravalinta käytännön kokemuksen perusteella?

Oikotie ammattilaiseksi.fi -sivusto on uusi Amikon sekä Porin ja Oulun kaupunkien yhteistyöprojekti. Palvelu tarjoaa 18–30-vuotiaille nuorille työnhakijoille jopa puolen vuoden mittaisen työsuhteen, tarjoten nuorille arvokasta kokemusta. Tämän kokemuksen on tarkoitus antaa nuorille pohjaa, josta ammentaa tulevia urahaaveita. Kyseessä ei ole harjoittelu tai työkokeilu – työsuhteesta maksetaan palkkaa työehtosopimuksen mukaisesti.

Palvelun kautta on myös mahdollista hankkia pidempiaikaisia työsuhteita. Jos hakija osoittaa kokeilun aikana halua tai kykyä kehittyä alalla, työsuhdetta on mahdollista jatkaa jopa vakituiseksi!

Jos palvelussa ei ole avoinna hakijaa kiinnostavia työpaikkoja, voi hän myös ilmoittaa alan tai yrityksen, jonne hän haluaisi työllistyä. Tällöin asiantuntijamme käärivät hihat, ja auttavat hakijaa työpaikan hankinnassa!

Toimimme projektissa työntekijän sekä työnantajan taustavoimana: seuraamme, että työntekijä viihtyy työssään, mutta myös että hänestä on hyötyä työnantajalle. Tuemme molempia osapuolia työsuhteen ajan, varmistaen, että molemmat osapuolet ovat varmasti tyytyväisiä työsuhteeseen.

Etsiimme aktiivisesti Porin ja Oulun seudulta yrityksiä, jotka kaipaavat nuorta työvoimaa. Palvelu laajenee kovaa vauhtia, ja työpaikkojen ja mukana olevien yritysten määrä lisääntyy koko ajan. Tavoitteena onkin työllistää mahdollisimman monta pori- ja oululaista nuorta tämän vuoden aikana.

Tutustu sivustoon täältä!