Tiesitkö jo Amikon taloushallinnon palveluista?

”Asiakkaidemme kanssa käytyjen keskustelujen myötä nousi esiin tarve laadukkaille taloushallinnon palveluille”

Tiesitkö, että kauttamme saa myös taloushallinnon palveluita? Konserniimme kuuluu vuonna 1988 perustettu VerkkoTilit Oy, jonka Amiko on ostanut vuonna 2018.

-Asiakkaidemme kanssa käytyjen keskustelujen myötä nousi esiin tarvetta laadukkaille taloushallinnon palveluille, konserninjohtaja Jari Parkkinen taustoittaa yritysostoa.-Visionamme on olla monipuolisin palveluiden tuottaja asiakasyrityksillemme ja tarjota yhden katon alta kattavat palvelut niin uusille kuin vanhoille asiakkaille. VerkkoTilin hankinta sopi täysin tähän tavoitteeseen.

Amiko on käyttänyt VerkkoTilin palveluita heti perustamisestaan lähtien. Palvelut ovat skaalautuneet Amikon oman kasvun myötä vuoden 2015 startupista nykyiseen jo lähes 30 miljoonan euron liikevaihdon konserniin. Konsernin tuella VerkkoTilin palveluita on systemaattisesti kehitetty vastaamaan entistäkin paremmin eri kokoisten yritysten taloushallinnon tarpeisiin.

VerkkoTilit helpottaa asiakkaidensa arkea

VerkkoTilin kirjanpitäjillä on laaja kokemus kiperimmistäkin taloushallinnon ja yrityksen veroasioista. Palveluihin kuuluvat kirjanpito, palkanlaskenta, myynti- ja ostoreskontra, tilinpäätökset sekä veroilmoitukset eli kaikki keskeisimmät taloushallinnon toiminnot. Myös yritysten perustamiset, kaupparekisteri-ilmoitukset ja järkevä verosuunnittelu ovat osa palvelua, joka räätälöidään aina asiakkaan todellisen tarpeen mukaisesti.

VerkkoTilin toiminnan keskeisenä ajatuksena on helpottaa asiakkaiden arkea ja hoitaa heidän puolestaan tarvittavat taloushallinnon asiat mahdollisimman mutkattomasti. Soiton päässä tai toimistolla on asiakkaan suuntaan vastassa aina tutut ja yrityksen asiat tuntevat kasvot. Palvelulla onkin paljon kysyntää ja pitkäaikaisia asiakassuhteita.

 

Pioneeri verkkopalvelujen kehittämisessä

VerkkoTilit on alan pioneeri myös verkkopohjaisen palvelumallin kehittämisessä koko alalle:

-Ensimmäinen asiakas palveltiin verkon yli kesäkuussa 2001 ja olimme Suomen ensimmäinen verkkopalveluun siirtynyt tilitoimisto, kertoo VerkkoTilin perustaja Pekka Karttunen.

-Taloushallinnon alalla isoimpana haasteena oli saada asiakkaat luottamaan tietojen suojaukseen ja salassa pysymiseen uudenlaisessa toimintaympäristössä. Asiakkaat eivät aluksi uskoneet, että taloushallinnon tehtäviä ja rutiineja tultaisiin tekemään verkon yli.

-Sittemmin aika on näyttänyt, että tämä oli vasta alkusoittoa tulevaisuuteen, Pekka jatkaa.

Pitkä kokemus monelta toimialalta

VerkkoTilin toimitusjohtaja Kaarina Metsä-Vähälällä on pitkä kokemus taloushallinnon eri tehtävistä ja eri kokoisten yritysten talousasioista.

-Meillä on asiakkaina 200 000 euron liikevaihdon pienyrittäjästä lähes 2 miljardin euron liikevaihdon kansainväliseen yritykseen eli tunnemme kaiken kokoisten yritysten taloushallinnon tarpeet ja haasteet.
-Sinua palvelee aina oma nimetty yhteyshenkilö, joka hoitaa henkilökohtaisesti yrityksesi tarpeisiin määritetyt sekä uudet tarvittavat toimenpiteet, kertoo Kaarina.

Taloushallinnon rooli on tarjota tukeva perusta ja mahdollistaa yrityksen toiminta ja kasvu joustavasti ja tehokkaasti. Sen on oltava yrityksen tarpeisiin sopiva ja sen toimintaa helpottava.  Mikäli kaipaat uudenlaista otetta yritysasioidesi hoitoon, niin ota rohkeasti yhteyttä Kaarinaan tai Amikon omaan yhteyshenkilöösi ja sovitaan tapaaminen!

Lue lisää taloushallinnon palveluistamme
OTA YHTEYTTÄKaarina Metsä-Vähälä
toimitusjohtaja
Verkkotilit Oy
kaarina.metsa-vahala@verkkotilit.fi
040 357 3017
Jari Parkkinen
Konsernin toimitusjohtaja
Amiko Group
jari.parkkinen@amiko.fi