Neljä kesätyöpaikkaa esittelyssä

Vaikka ulkona onkin vielä hieman talvinen sää, kevät on täällä! Kuluvat viikot ovat kesätyöpaikkojen kannalta kiivasta aikaa: monien paikkojen hakuajat alkavat umpeutua ja  haastattelukierrokset starttaavat. Toisaalta myös vuoden vaihteessa haussa olleiden paikkojen tuloksia valmistuu ja paikoista ilmoitetaan valituille.

Miten saada unelmien kesätyöpaikka?

Unelmien kesätyöpaikan saaminen on monen asian summa. Työpaikan saaminen vaatii aktiivisuutta, pitkäjänteisyyttä sekä positiivista asennetta. Tärkeintä on, että mahdollisten pettymysten iskiessä ei vaivu epätoivoon ja luovuta – pitää vain jatkaa täysillä eteenpäin!

Viilaa myös työhakemuksesi timanttiseksi, valmistele hissipuhe haastatteluja varten sekä laita LinkedIn-profiilisi minttiin! Blogistamme löytyy myös postaus unelmien työpaikkasi nappaamisesta, tsekkaa se tästä!

Jos sinulta uupuu vielä kesätyöpaikka, ei hätää! Listasimme muutaman poiminnan vielä avoimena olevista kesätyöpaikoista, tsekkaa läpi!

 

1. Elintarviketyöntekijä leipomoon

Etsimme Valkeakoskelle ahkeria elintarviketyöntekijöitä kaksivuorotyöhön. Koulutusta enemmän arvostamme innostusta leipomotyötä kohtaan sekä halua oppimiseen. Etsimämme työntekijät ovat tottuneet fyysisiin työtehtäviin, ovat ripeitä ja huolellisia sekä omaavat hyvät tiimityöskentelytaidot. Tsekkaa lisätiedot tästä!

2. Pesulatyöntekijä

Hei Pori, kesätyö tarjolla pesulassa! Etsimme asiakasyrityksellemme Pesupori Oy:lle  näppärää tekijää, joka hoitaa työnsä ripeällä ja reippaalla otteella. Pesulassa on käytössä nykyaikaiset koneet, asiansa osaava henkilöstö sekä ekologiset pesumenetelmät. Työt alkavat huhtikuussa ja jatkuvat aina elokuuhun asti. Hae paikkaa täältä!

3. Varastotyöntekijöitä Vantaalle

Etsimme kahdelle eri asiakasyrityksellemme varastotyöntekijöitä Korsoon sekä Tikkurilan läheisyyteen. Molempiin tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti keräilyä, mutta myös lajittelua, pakkausta ja tavaran vastaanottoa. Osa keräilystä suoritetaan korkeakeräily- tai vastapainotrukilla, joten sinun tulisi olla täysi-ikäinen. Etsimämme työntekijät ovat tottuneet fyysisiin työtehtäviin, ovat ripeitä sekä huolellisia. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, motivoitunutta asennetta ja tarkkuutta. Bonuksena saat hyvän työporukan!

4. Elintarviketyöntekijä kesäsesonkiin

Asiakasyrityksemme Ulvilassa etsii kesäksi reippaita elintarviketyöntekijöitä. Työhön sisältyy tuotteiden pakkaamista sekä tuotantotyötä elintarvikelinjastolla. Etsimällämme hakijalla on hygieniapassi sekä salmonellatodistus, mutta ennen kaikkea reipas ja oma-aloitteinen työskentelyote ja iloinen sekä ahkera asenne. Pesti kestää aluksi toukokuusta elokuuhun, mutta työskentelyn sujuessa hyvin on mahdollista saada myös pidempiaikainen työsuhde. Lue lisää täältä!

Etsitkö kesätöitä 2023?