Miksi avoimen hakemuksen jättäminen Amikolle kannattaa?

 

Kävitkö katsomassa avoimia työpaikkojemme, mutta sopivaa paikkaa ei löytynyt? Ei hätää – voit nimittäin aina jättää meille myös avoimen hakemuksen

Avoimella hakemuksella tarkoitetaan hakemusta, jolla ei haeta tiettyä paikkaa, vaan jossa kerrot yleisesti itsestäsi, aiemmasta työkokemuksestasi sekä siitä, millaista työtä etsit nyt.

Avoimen hakemuksen jättäminen Amikolle kannattaa monestakin eri syystä.

1. Avoimella hakemuksella saatat päästä nopeasti haastatteluun

Meillä avoimet hakemukset eivät jää pölyttymään pöytälaatikoihin, vaan käymme niitä koko ajan aktiivisesti läpi. Jos olet avoimessa hakemuksessasi kertonut esimerkiksi etsiväsi kaupan alan töitä Uudeltamaalta ja kyseiset kriteerit täyttävä paikka tulee meille hakuun, olemme sinuun yhteydessä. Saatat siis päästä työhaastatteluun nopeallakin aikataululla.

2. Avoin hakemus tarjoaa laajat mahdollisuudet

Joskus avointen työpaikkojen viidakosta voi olla hankala löytää juuri sitä oikeaa paikkaa. Näin voi käydä esimerkiksi silloin, kun mahdollisia paikkoja tai aloja, on useita. Kun jätät avoimen hakemuksen meille ja kerrot omista vahvuuksistasi, henkilöstöalan ammattilaisemme auttavat sinua juuri sen oikean paikan löytämisessä.

3. Avoin hakemus ei sido, eikä velvoita  

Avoimen hakemuksen jättäminen ei sido tai velvoita sinua mihinkään – voit siis jättää sellaisen huoletta. Käsittelemme myös kaikki hakemukset aina ehdottoman luottamuksellisesti. Avoin hakemus on ainoastaan hyvä ja helppo tapa ilmoittaa meille, että olet avoinna uusille työhön liittyville mahdollisuuksille ja haasteille.

4. Avoin hakemus avaa ovet myös piilotyöpaikkoihin

Suurin osa meillä haussa olevista avoimista työpaikoista on listattuna Avoimet työpaikat -osiossa. Aina kaikki paikat eivät kuitenkaan sinne syystä tai toisesta päädy. Kyseiset paikat ovat ns. piilotyöpaikkoja. Jotta sinulla olisi mahdollisuudet myös piilotyöpaikkoihimme, jätä meille avoin hakemus.

Millainen on sitten hyvä avoin hakemus? Avoimeen hakemukseen pätevät pääosin samat ohjeet kuin tavalliseenkin työhakemukseen. Hakemuksen olisi hyvä olla selkeä ja ytimekäs. Avoin hakemuksemme on helppo täyttää, sillä siinä kysytään suoraan rekrytoijalle olennaisimmat asiat – ei ainakaan mitään tärkeää jää sanomatta!

Käy jättämässä avoin hakemus meille vaikka saman tien – katso myös avoimet työpaikkamme.