Kuvatuotteiden joulusesonkiin tarvitaan työntekijöitä – Ifolorin tuotantoon voit päästä töihin ilman aiempaa työkokemusta

Tiesithän, että iso osa suomalaisten tilaamista kuvatuotteista valmistetaan Keravalla. Personoitavat lahjat omista kuvista ovat suosittuja etenkin isänpäivän ja joulun alla, ja silloin ifolorin tuotannossa tarvitaan jopa triplasti enemmän työntekijöitä. Amikon vuokratyöntekijät ovat jo useamman vuoden auttaneet ifoloria selviämään joulun ruuhkapiikistä.

Kausityöntekijöiden rekrytointi Amikolla alkaa porrastetusti syys–lokakuussa, ja jatkuu aina marraskuulle.

– Kaikki ifolorilla sesonkitöissä olleet ovat kehuneet paikan henkeä ja vastaanottoa. Kaikesta uskaltaa kysyä, ja vakituiset arvostavat joulusesongin työntekijöiden työpanosta, henkilöstöpäällikkö Anne Viinamäki Amikolta sanoo.

Kuvatuotteiden tuotannossa pääsee tekemään monipuolisia töitä

Ifolorin tuotannossa pääsee myös perille siitä, miten asiakkaiden kuvista valmistetaan erilaisia tuotteita kuten mukeja, seinäkalentereita tai kuvakirjoja.

Kaikkiaan loppuvuoden lahjasesongissa Keravan tehtaalta lähtee noin 6,5 miljoonaa kuvatuotetta postiin. Personoitavien tuotteiden valikoima on laaja. Suosituimmat tuotteet ovat valokuvat ja kuvakirjat, mutta joulun alla suosikkilahjaksi nousee kuvakalenteri. Myös omista kuvista teettyjä kortteja, canvas-tauluja ja kuvamukeja tilataan paljon niin isänpäiväksi kuin pukinkonttiin.

– Ifolorilla pääsee tekemään monipuolisesti erilaisia tuotannon töitä. Työntekijöitä tarvitaan niin pakkaamossa, postituksessa kuin kuvatuotteiden valmistuksessakin, kertoo Anne Viinamäki.

Ruuhkaisimpaan joulunalusaikaan töitä tehdään jopa kolmessa vuorossa. Tarjolla on myös kaksivuorotyötä ja iltavirkuille pelkkää yötyötä.

Työntekijöiltä vaaditaan tarkkuutta ja kädentaitoja, mutta ei aiempaa kokemusta

Joulun alla Keravan kuvatehtaalta lähtee noin 6,5 miljoonaa tuotetta ilahduttamaan ihmisiä.

Viinamäen mukaan työntekijöiltä arvostetaan kädentaitoja, tarkkuutta ja reipasta asennetta. Laatu ja asiakkaiden tyytyväisyys on ifolorilla kunnia-asia. Kokeneet kuva-alan ammattilaiset antavat kattavan perehdytyksen työhön. Kuvatehtaan tilat ovat viihtyisät ja siistit.

Ifolorilla viihdytään hyvin. Vuokratyöntekijöiden ikähaarukka on ollut laaja; on ollut välivuotta opiskeluista viettäviä parikymppisiä työntekijöitä ja toisaalta sitten jo eläkeiän kynnyksellä olevia.

– Vuosien varrella monet joulun sesonkiapulaisena aloittaneet ovat jatkaneet ifolorilla pidempään ja jotkut jääneet taloon vakituiseen työhön, Viinamäki kertoo.

Tietoja Ifolorista

Ifolorin kuvatehdas on toiminut Keravalla vuodesta 1994.
  • 70 kuva-asiantuntijaa Suomessa
  • 32 miljoonaa tilauksesta Keravalla tehtyä tuotetta
  • 95 % Ifolorin asiakkaista on tyytyväisiä edelliseen ostokseensa
  • 1926 asti kuvien edelläkävijä Suomessa
  • 15 maata, pääkonttori Sveitsissä.

Lue lisää yrityksestä Ifolorin verkkosivuilta!

Kiinnostaako sesonkityö Ifolorilla? Laita hakemus tulemaan!

Avoin työpaikka Ifolorin tuotannossa
Avoin työpaikka Ifolorin tuotannon yövuorossa