Kotileena Oy: ”Säästämme rutkasti aikaa rekrytoinneissa ja löydämme tekijät vaivatta”

Kotileena-Amiko-asiakastarina

Amikon yritysasiakas Kotileena Oy tarjoaa monipuoliset siivouspalvelut eri puolilla Suomea.

Kotileenalla on huomattu, että yksityishenkilöt käyttävät yhä enemmän kotitalouksien siivouspalveluita ja se tietää palveluntarjoajalle kasvavaa työvoiman tarvetta. Joka kuukausi Amikon avoimista työpaikoista löytyy useita avoimia tehtäviä siivoukseen ja kiinteistönhuoltoon.

– Meillä on jatkuva tarve kotisiivouksen työntekijöille sekä alihankkijoille ja töitä on tarjolla usealla paikkakunnalla. Monenlaiset rekrytointipalvelut ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi ja olemme tehneet yhteistyötä usean eri alan toimijan kanssa. Amikon henkilöstöpalveluiden kelkkaan hyppäsimme reilu vuosi sitten. Yhteistyö on ollut erittäin toimiva, Kotileenan toimitusjohtaja Petri Tikander linjaa.

Yrityksessä on ymmärretty, että motivoitunut työntekijä yltää parhaaseen työjälkeen ja näin ollen asiantuntemus rekrytointivaiheessa on kallisarvoista. Kotileenan tavoin monet Amikon asiakasyritykset arvostavat saumatonta yhteistyötä ja aitoa asiakaspalvelua.

– Olemme valinneet Amikon kumppaniksi työntekijöidemme rekrytointiin, sillä yhteistyön myötä säästämme rutkasti aikaa rekrytoinneissa. Alueidemme vastuuhenkilöt saavat Amikolta tiedon kiinnostuneista ja soveltuvista työntekijöistä suoraan sähköpostiin. Tämän jälkeen asiakaspalvelupäälliköidemme on helppo olla yhteydessä henkilöihin ja sopia työsuhteen yksityiskohdista, Tikander selventää työnjakoa.

Yhteistyön kautta Kotileena on löytänyt vaivattomasti ammattitaitoiset työntekijät ja Tikander uskoo yhteistyön jatkuvan Amikon kanssa pitkään.

Palvelumme yrityksille