Amikon ja Duunitorin yhteistyö – lue kuinka yhdistät työn ja opiskelut

Amiko työnantaja - yhdistä opiskelu ja työt

Koulu + työt= onnistuu! Amikon kautta K-Marketissa työskentelevä graafisen suunnittelun opiskelija Aino Kyllönen kertoo opintojen ja työn yhdistämisen sujuneen mutkattomasti, kun työnantajana on Amikon kaltainen vuokratyöfirma.

Työvuorotoiveista on pidetty kiinni, eikä listalle ole tupsahdellut yllätysvuoroja. Aino on sopinut työvuorojärjestelyistä yhdessä kauppiaan ja Amikon HR-assistentin, Tiitu Ihamäen kanssa. Tiitu on ollut aina mukana keskusteluissa ja toiminut Ainon yhteyshenkilönä Amikolla työhaastattelusta lähtien.

Amiko haluaa tehdä työnhausta ja työelämään pääsystä helppoa

Kaikki lähtee avoimesta keskustelusta ja haastatteluvaiheessa voi kertoa etsivänsä töitä koulun ohelle.

– Mun mielestä on tosi tärkeää, että kun työhakemusta laittaa, niin avoimesti kertoo siitä omasta tilanteesta. Siitä mihin on valmis ja mitä siltä työsuhteelta toivoo. Pystytään yhdessä miettimään niitä ratkaisuja, ja erilaisia vaihtoehtoja miten voidaan toimia ja olla avuksi. Kannattaa aina laittaa hakemus tulemaan, me olemme yhteydessä ja halutaan jutella ja auttaa. Meille amikolaisille on tärkeää se, että kaikki menee just niin kuin pitää ja hoidetaan laadukkaasti se oma tonttimme, Tiitu kertoo.

Koko jutun löydät Duunitorin sivuilta.

Käy katsomassa kaikki Amikon avoimet työpaikat tai lähetä meille avoin hakemus.