Amiko mukana Duunitorin TOP 30 -listalla

Amiko on vuodessa noussut Duunitorin katsotuimpien työpaikkailmoitusten listaukseen sijalle 20.

Työnantajalistauksessa on suuruusjärjestyksessä työnantajat, joiden työpaikkailmoituksia on katsottu Duunitorilla eniten viimeisen puolen vuoden aikana.

– Meillä on ollut kova kasvuvauhti. Alkukesästä lähtien työpaikkoja on ollut viikkotasolla auki noin 250 kappaletta. Määrä toki vaihtelee koko ajan. Varsinkin kaupan alalla on nyt tarvetta tekijöille, henkilöstöjohtaja Kata Stefanska Amikolta sanoo.

Henkilöstöjohtaja Kata Stefanska.

Duunitorin työnantajakuvakonsultti ja markkinointipäällikkö Vilma Vikman kertoo Duunitorin sivuilla, että listalle nousseita yrityksiä ja toimijoita yhdistää vakaus, brändin tunnettuus, isot rekrytointimäärät sekä panostaminen työnantajakuvan kehittämiseen.

Heinäkuussa Amiko oli Henkilöstöpalveluyritysten liitto HPL:n listauksessa alansa 17. suurin yritys. HPL:n mukaan henkilöstöpalvelualan 20 suurimman yrityksen osuus alan kokonaisliikevaihdosta on noin puolet. Tilastokeskuksen mukaan alalla on noin 1 500 yritystä. HPL:n mukaan valtaosayrityksistä on hyvin pieniä.

Työpaikkoja avoinna ennätysmäärä

Duunitorin mukaan työpaikkailmoitusten määrä on kasvanut huimasti viime vuoteen verrattuna: Duunitorilla on esimerkiksi tällä hetkellä yli 42 000 työpaikkailmoitusta, kun vuosi sitten niitä oli vain reilut 24 000.

Syynä ilmoitusten 75 prosentin kasvulle on tietenkin koronakriisi: työmarkkinat ovat kuluvana syksynä elpyneet ennennäkemättömällä tavalla. Ilmoituksia on enemmän myös verrattuna vuoteen 2019.

Työnhakijat pitää tavoittaa oikeissa kanavissa

Yritykset kilpailevat hyvistä työntekijöistä, ja Stefanskan mukaan on tärkeää olla esillä juuri oikeissa kanavissa, jotta avoimet työpaikkailmoitukset näkyvät oikealla porukalle.

Duunitori on ollut hyvässä nosteessa, ja on meille tärkeä yhteistyökumppani, mutta seuraamme työnhakijoiden liikkeitä ja alan kehitystä koko ajan.

Duunitorin lisäksi mukana työpaikkailmoittelussa ovat sosiaalisen median kanavien ohella esimerkiksi TE-toimiston mol.fi, Indeed, Oikotie ja Monster.

– Näkyminen mahdollisimman monessa paikassa on tärkeää, mutta vielä tärkeämpää on se, miten hoidamme työmme asiakkaidemme ja työntekijöidemme parissa.

Lue aiheesta tarkemmin blogista: ”Teemme töitä sen eteen, että työntekijä haluaa palata ja jatkaa meillä”.

Henkilöstöpalveluyritys Amiko

Kotimaisen Amikon vahvuuksia on poikkeuksellisen laaja palveluvalikoima. Vuokratyöntekijöiden lisäksi Amikolta saa kattavat rekrytointipalvelut, soveltavuus- ja henkilöstöarvioinnit, työkykypalvelut, ohjelmistopalvelut, meriliikenteen miehityspalvelut sekä palkanlaskenta- ja tilitoimistopalvelut.

  • Vuonna 2014 perustettu Amiko-konserni toimii valtakunnallisesti ja on yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä toimialallaan.
  • Amiko toimii kymmenellä paikkakunnalla.
  • Vuonna 2021 Amiko on 17. suurin järjestäytynyt henkilöstöpalveluyritys.

Katso Amikon avoimet työpaikat toimipisteittäin

Amikolla on kymmenen toimipistettä eri puolella Suomea. Varsinkin Turussa on tällä hetkellä paljon työmahdollisuuksia.

Muistathan, että voit aina myös jättää avoimen hakemuksen, jos avoimista työpaikoistamme ei löydy kokemustasi vastaavaa työpaikkaa tai jos haluat rohkeasti lähteä kokeilemaan täysin uutta alaa!

Helsinki Kouvola Kotka Lahti Oulu Pori Seinäjoki Tampere Turku Vaasa Kaikki avoimet työpaikat