Amiko laajentaa Kuopion seudulle – Hae alue- tai yhteyspäälliköksi

Amikon myyntijohtaja Jarno Salmela.

Oletko laajasti verkostoitunut henkilöstöalan ammattilainen tai kiinnostunut kehittymään tulosta tekeväksi henkilöstöalan asiantuntijaksi? Oletko valmis ottamaan ohjat Amikon laajentumisesta Savoon? Haluatko olla mukana kehittämässä henkilöstövuokrausalaa ja auttamassa yrityksiä menestymään?

Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme aluepäällikkö tai yhteyspäällikkö/ myynnin vetäjä Kuopioon avattavaan toimistoon.

 

Oletko valmis ottamaan ohjat Amikon laajentumisesta Savoon? Haluatko olla mukana kehittämässä henkilöstövuokrausalaa ja auttamassa yrityksiä menestymään?
Oletko valmis ottamaan ohjat Amikon laajentumisesta Savoon?

 

Kokemus henkilöstöalalta eduksi, mutta ei välttämätöntä

Tehtävänäsi on tarjota yrityksille erilaisia henkilöstöratkaisuja asiakasyrityksen tilanteeseen ja tarpeeseen sopien. Toiminnan alkuvaiheessa työnkuvaasi kuuluu myös HR-asioiden hoitaminen. Olet aktiivisesti yhteydessä Kuopion seudun yrityksiin ja osaat kehittää asiakassuhteita yritysten tarpeiden muuttuessa.
– Kokemusta tärkeämpää tehtävässä menestymisen kannalta on persoonasi ja tietenkin halu tehdä tulosta. Amikolaisten kanssa yhteistyö on mutkatonta ja teemme asiakkaalle henkilöstöasiat mahdollisimman helpoksi. Kaipaamamme aluepäällikkö on valmis sitoutumaan yhteiseen tekemiseemme ja innostuu ajatuksesta, että saisi olla Savon alueella ’se mukava kumppani henkilöstöasioissa’, myyntijohtaja Jarno Salmela kuvailee.

Salmelan mukaan Itä-Suomi on maantieteellisesti tärkeä alue Amikolle, mutta nopeaa laajentumista tärkeämpää on löytää oikea ihminen tehtävään.

– Hengenhätä ei ole, mutta haluaisimme pystyä palvelemaan myös nykyisiä asiakkaitamme maantieteellisesti kattavammin koko Suomessa. Myyntihenkisyys, oma-aloitteisuus sekä innokkuus rakentaa omalla työllä menestystä ovat tärkeitä ominaisuuksia, jotta tässä tehtävässä viihtyy ja menestyy.

Ennen aloittamista saat hyvän perehdytyksen Amikon yrityskulttuuriin ja tiimin täyden tuen uudessa tehtävässä.

Pääset vaikuttamaan laajasti uuden toimipisteen asioihin

Amiko tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän nuorekkaassa ja kasvavassa yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa henkilöstöalan ammattilaisena ja kehittyä kykyjesi mukaan. Alue- tai yhteyspäällikkönä on myös mahdollisuus päästä konsernin sitouttamisohjelmaan. Yksi toimintamme kulmakivistä on, että amikolaisilla on tunne, että he tekevät töitä myös itselleen.

– Maksamme kilpailukykyistä palkkaa ja meillä jokainen pääsee kehittymään omien kykyjensä mukaan. Koska avaamme uuden toimipisteen, pääsee tehtävään palkattava yhteyspäällikkö myös vaikuttamaan alusta asti todella laajasti rakentuvan toimipisteen asioihin, kuten siihen, mihin perustamme uuden toimispisteemme, Salmela lupaa.

Mikäli kiinnostuit paikasta, hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

TÄYTÄ HAKEMUS ALUEPÄÄLLIKKÖ

TÄYTÄ HAKEMUS YHTEYSPÄÄLLIKKÖ / MYYNNIN VETÄJÄ

Kotimaisen Amikon vahvuuksia on poikkeuksellisen laaja palveluvalikoima. Vuokratyöntekijöiden lisäksi Amikolta saa kattavat rekrytointipalvelut, soveltavuus- ja henkilöstöarvioinnit, työkykypalvelut, ohjelmistopalvelut, meriliikenteen miehityspalvelut sekä palkanlaskenta- ja tilitoimistopalvelut.

Henkilöstöpalveluyritys Amiko

  • Vuonna 2014 perustettu Amiko-konserni toimii valtakunnallisesti ja on yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä toimialallaan.
  • Tällä hetkellä Amiko toimii kymmenellä paikkakunnalla. Amiko on tällä hetkellä 18. suurin järjestäytynyt henkilöstöpalvelualan yritys Suomessa.
  • Koronapandemiasta huolimatta Amiko on kasvanut vuonna 2020 noin 10 prosenttia.

Tutustu Amiko Groupiin