Avoimet työpaikat

  • Rajaa alue

  • Rajaa paikkakunta

  • Tyhjennä valinnat
Yhteensä 23 avointa työpaikkaa

Keikkaileva kassamyyjä

Kaipaatko töitä opiskelun oheen tai toiseksi työksi? Meillä on tarjolla kaupan alalle keikkatyötä! Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae paikkaa!

Kassamyyjä

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja aurinkoisella asenteella varustettu tyyppi, jolle päivittäistavarakaupan arki on tuttua? Miltä kuulostaisi pidempiaikainen työ monipuolisten työtehtävien parissa? 

Cheese Witches OY:lle Juustomyyjä

Cheese Witches! Tässä tarjolla liikkuva työ, jossa saat itse vaikuttaa työaikoihin. Kiinnostuitko? Lue ilmoituksesta lisää!

Tarvittaessa töihin kutsuttava palvelutiskimyyjä

Kiinnostaisiko Sinua lisätienistit juustojen parissa? Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen! Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi!

Liikenneasematyöntekijä Sipoonlahteen

Etsimme Neste K Sipoonlahteen aurinkoista asiakaspalvelijaa. Lue lisää ja hae!

Osaavia myyjiä päivittäistavarakauppoihin!

Hei osaava myyjä! Kaipaatko uusia tuulia tai lisätienistiä nykyisen työsi rinnalle? Kurkkaa tämä ilmoitus ja jätä hakemuksesi!

Asiakaspalvelijoita Tammiston Giganttiin

Vakituinen työ vaihtelevien työtehtävien parissa Gigantin lippulaiva-myymälässä Vantaalla!

Palveluneuvojia Gigantin Customer Care Centeriin

Oletko asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka etsii pitkäaikaista työtä? Hae paikkaa ja varmista itsellesi huippuduuni ja mahtava työporukka!

Kaupan alan osaajia päivittäistavarakaupan tehtäviin

Hei osaava myyjä! Kaipaatko uusia tuulia tai lisätienistiä nykyisen työsi rinnalle? Kurkkaa tämä ilmoitus ja jätä hakemuksesi!

Myyjiä päivittäistavarakauppaan Vantaalle

Tarjolla töitä kahdelle kaupan alan osaajalle!

Juustomyyjä joulusesonkiin

Kiinnostaisiko sinua sesonkityö jouluviikoilla päivittäistavaramyymälöissä juustojen parissa? Jatka lukemista, meillä saattaa olla sinulle töitä tarjota!

Kylmäkkö myymälään Tikkurilaan

Etsimme oma-aloitteista ja ripeän työotteen omaavaa kylmäkköä, lue lisää ja hae paikkaa!

Liikenneasematyöntekijä

Katso tarkemmat tiedot ja hae paikkaa ennen: 29.09.2022.

Palvelutiskimyyjiä Pirkanmaalle

Oletko iloisella ja oma-aloitteisella asenteella varustettu asiakaspalvelija, joka nauttii palvelutiskillä työskentelystä? Löytyykö sinulta kenties muutama herkullinen reseptivinkki takataskustasi jaettavaksi? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista – saatamme tarvita juuri sinua!

Tuleva huippumyyjä Giganttiin

Etsimme hyviä ja ahkeria työntekijöitä kodintekniikka-alalle huippuporukkaan!

Kassatyöntekijä

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja aurinkoisella asenteella varustettu tyyppi, jolle päivittäistavarakaupan arki on tuttua? Miltä kuulostaisi  työ monipuolisten työtehtävien parissa?

Etsinnässä uusi työpaikka ja uudet työkaverit?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme. Meillä on työtä tarjolla mm. kaupan, logistiikan, teollisuuden, rakentamisen ja toimistotöiden ammattilaisille! Jos et löydä omaa osaamistasi vastaavaa avointa työpaikkailmoitusta, voit aina jättää avoimen hakemuksen.

Lue myös, mitä vuokratyö Amikolaisena tarkoittaa!