Avoimet työpaikat

  • Rajaa alue

  • Rajaa paikkakunta

  • Tyhjennä valinnat
Yhteensä 21 avointa työpaikkaa

Palveluneuvojia Gigantti Customer Care Centeriin

Oletko asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka etsii pitkäaikaista työtä? Hae paikkaa ja varmista itsellesi huippuduuni ja mahtava työporukka!

Tuoteryhmävastaava Gigantti Forumiin Helsinkiin

Tarjolla myyntityö, missä pääset lisäksi vastaamaan tuoteryhmästäsi ja oman tiimisi tuloksesta. Lue lisää ja nappaa itsellesi huippuduuni, missä pääset kehittymään alan rautaiseksi ammattilaiseksi!

Palvelutiskimyyjiä Pirkanmaalle

Oletko iloisella ja oma-aloitteisella asenteella varustettu asiakaspalvelija, joka nauttii palvelutiskillä työskentelystä? Löytyykö sinulta kenties muutama herkullinen reseptivinkki takataskustasi jaettavaksi? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista – saatamme tarvita juuri sinua!

Kassatyöntekijä Hollolaan

Haemme kassatyöntekijää pidempiaikaiseen työsuhteeseen Hollolaan!

Osaavia myyjiä päivittäistavarakauppoihin!

Hei osaava myyjä! Kaipaatko uusia tuulia tai lisätienistiä nykyisen työsi rinnalle? Kurkkaa tämä ilmoitus ja jätä hakemuksesi!

Asiakaspalvelijoita Tammiston Giganttiin

Vakituinen työ vaihtelevien työtehtävien parissa Gigantin lippulaiva-myymälässä Vantaalla!

Palvelutorimyyjä juustotiskille Klaukkalaan

Kiinnostaako Sinua työt juustojen parissa? Etsimme nyt oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä myyjää juustotiskille!

Tarvittaessa töihin kutsuttava palvelutiskimyyjä

Kiinnostaisiko Sinua lisätienistit juustojen parissa? Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen! Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi!

Myyjiä päivittäistavarakauppoihin Hyvinkäälle

Oletko päivittäistavarakaupassa aiemmin työskennellyt tyyppi, joka etsii uutta työtä Hyvinkäältä? Lue lisää ja hae paikkaa!

Menekinedistäjä tuore-elintarvikkeiden pariin.

Nautitko asiakaspalvelusta? Oletko juustojen ystävä? Meillä on herkullinen työpaikka juuri Sinulle! Lue lisää ja hae jo tänään!

Kello- ja korumyyjä Laatukorulle Rediin

Pidempiaikainen työ asiakaspalveluhenkiselle myyjälle!

Tulevia Gigantin huippumyyjiä Vantaan Tammistoon

Tarjolla vakituinen työ myyntihenkiselle ja motivoituneelle tyypille, lue lisää ja hae!

Iltavastaava, K-Supermarket

Hoi raumalaiset tai Raumalle halajavat hakijat! Nyt olisi tarjolla iltapainotteinen työ K-Supermarket Rosmariinissa, avaa ilmoitus ja lue lisää.

Myyntineuvottelija

Sykkii sydämesi myynnille? Kaipaatko vakituista työtä myynnin parissa? Keskustelet mielelläsi asiakkaiden kanssa puhelimessa? Sinulta löytyy ratkaisukeskeistä myyntihenkisyyttä? Koet, että tavoitteet on tehty ylitettäväksi? Miltä kuulostaisi monipuolinen myyntityö tiimissä, missä on taatusti hyvä ilmapiiri ja minkä kanssa työnteko on varmasti mukavaa? Jatka lukemista, nimittäin saatat olla etsimämme tyyppi!

Myyjä Eurokankaalle Porvooseen

Etsimme myyntihenkistä tekijää, joka inspiroituu eri kankaista ja joka nauttii asiakaspalvelutyöstä. Oletko se sinä? Lue lisää ja hae paikkaa!

Hyllyttäjiä kauppaan Lahden alueelle

Kesä tai lisätyö hakusessa? Haemme hyllyttäjiä keikkatyöhön Lahden alueelle!

Etsinnässä uusi työpaikka ja uudet työkaverit?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme. Meillä on työtä tarjolla mm. kaupan, logistiikan, teollisuuden, rakentamisen ja toimistotöiden ammattilaisille! Jos et löydä omaa osaamistasi vastaavaa avointa työpaikkailmoitusta, voit aina jättää avoimen hakemuksen.

Lue myös, mitä vuokratyö Amikolaisena tarkoittaa!