Amiko Care Oy

Amiko Care Oy on perustettu auttamaan hoiva-alan yrityksiä selviämään alan kasvavassa osaajapulassa. Henkilöstöalan, vuokratyön ja kansainvälisen merimiehityksen vankkana osaajana Amikon palveluihin kuuluu Amiko Caren myötä myös hoiva-alan työperäinen maahanmuutto.

TUTUSTU AMIKO CAREN VERKKOSIVUIHIN

Amiko Care on osaava, vastuullinen ja luotettava kansainvälinen kumppani, joka auttaa sote-alan yrityksiä rekrytoimaan hoiva-alan osaajia Filippiineiltä.

Amikolla on toimiva ja aktiivinen yhteistyö Filippiinien johtavan koulutus- ja rekrytointikumppanin kanssa. Kumppanilla on pitkäaikainen osaaminen hoitajien kouluttamisesta.

Sairaanhoitajakoulutus englanniksi, lähtömaakoulutus suomeksi

Filippiineillä sairaanhoitajakoulutus on englanninkielinen. Koulutus on toteutettu Yhdysvaltojen yliopistomallin mukaan.

Valmistuneiden sairaanhoitajien lähtömaakoulutus toteutetaan Filippiineillä yhteistyökumppanimme kanssa. Lähtömaakoulutuksessa opiskellaan monipuolisesti suomen kieltä ja suomalaista (työ)kulttuuria.

Tarvittavat jatkokoulutukset hoidamme yhteistyökumppanimme kanssa asiakkaan tarpeen ja vaatimuksen mukaan Suomessa työsuhteen alettua. Tarvittavan suomen kielen tason määrittelemme asiakkaan kanssa, jotta hoitajan kielitaito vastaa työympäristön vaatimuksia.

Kokonaisvaltainen hoitajien rekrytointipalvelu

Voimme tarvittaessa hoitaa kaiken rekrytointiin liittyvän. Työperäisen hoiva-alan maahanmuuton palveluitamme ovat

  • lähtömaarekrytointi
  • lähtömaakoulutus
  • lupaprosessit ja matkajärjestelyt
  • asettautumispalvelut
  • kotouttamisen tuki Suomessa
  • perheenyhdistäminen
  • seuranta
  • koulutusmahdollisuudet

Räätälöimme hoiva-alan rekrytoinnit ja toimintamallimme asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Kauttamme on mahdollista hankkia työperäisen maahanmuuton kautta hoiva-avustajia tai oppisopimuskoulutuksesta valmistuvia lähihoitajia joko työsuhteeseen tai vuokratyösuhteeseen.

Haluatko kuulla lisää, kuinka voimme auttaa yrityksesi pois jatkuvasta rekrytointirumbasta?

Marko Määttä

Ota yhteyttä!

Marko Määttä
kaupallinen johtaja
0400 932 950
marko.maatta@amiko.fi