Amiko Executive Search

Amiko Executive Search, lyhennettynä AES, on erikoistunut johdon, keskijohdon, spesialistien ja operatiivisesti tärkeiden toimenkuvien rekrytointeihin.

Amiko-konsernin laajat henkilöstöalan palvelut mahdollistavat suuremman tarjonnan ja vaihtoehdon palveluihin, joiden avulla saat yritykseesi parhaat tekijät tai pääset urallasi eteenpäin!

TUTUSTU AES:IN PALVELUIHIN

Rekrytoinnin palvelumme

Suorahaku

(headhunting, executive search)
Suorahaun kautta saat yritykseesi oikean profiilin tekijät johtajista vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Rekrytointi

Rekrytointipalvelumme kattaa uuden työtekijän löytämisen työpaikkailmoituksista työnhakijoiden haastatteluihin ja testauksiin.

Perehdytys-valmennus

Uusien työntekijöiden perehdytys-valmennus lisää tuloksellisuutta ja nopeuttaa sopeutumista uuteen työhön.

Henkilöstövuokraus ja Interim-palvelut

Interim-johtaja eli vuokrajohtaja auttaa organisaatiotasi muutostilanteiden läpi. Henkilöstövuokraus takaa, että tekijöitä on kysyntään nähden tarpeeksi.

Konsultointi

Konsultointipalvelujemme avulla yrityksesi tuloksellisuus kasvaa, henkilökunnan hyvinvointi lisääntyy ja johto sitoutuu kehittämään liiketoimintaa entistä paremmaksi.

Johdon konsultointi auttaa johtajia kehittymään omassa työssään paremmiksi johtajiksi.

Toimimme kumppanina organisaation muutostilanteissa, joissa muutosjohtaminen on välttämätöntä.

Thomas-palvelutuotteiden avulla teemme kattavat henkilöarvioinnit, joiden avulla työyhteisöt kehittävät yhteistyötaitojaan ja työntekijät ymmärtävät erilaisia toimintatapoja. Myös johdon arvioinnit kuuluvat palveluihimme, kun johtaja tuntee omat toimintatapansa ja ymmärtää erilaisia tapoja toimia hänen on helpompi toimia henkilöjohtajana.

Konsultointipalvelumme kuuluu myös uravalmennus. Uravalmennuksessa etsitään yhdessä parhaita tapoja päästä eteenpäin omalla työuralla.

Työnhakijalle

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä avoin hakemus, meillä on jatkuvasti myös hiljaisessa haussa työpaikkoja erilaisiin päällikkö- ja johtotason tehtäviin. Avoimista työpaikoista voit kysyä suoraan jukka.alanne@amiko.fi

Ota askel kohti oikean tekijän palkkaamista, ja laita verkostoitumispyyntö LinkedInissä!

Jukka Alanne

Jukka Alanne
LinkedIn
Liiketoimintajohtaja
tel. +358 40 702 4160
jukka.alanne@amiko.fi