Avoin työpaikka

Vaakaoperaattori Poriin

Haemme nyt kierrätysalan asiakasyrityksellemme Poriin asiakaspalvelijaa materiaalien vastaanottoon ja vaakatoimintoihin. Kyseessä vakituinen ja kokoaikainen työsuhde. Valittava henkilö rekrytoidaan suoraan asiakasyritykseemme.

Tavoitteemme on löytää tehtävään motivoitunut, ahkera ja oma-aloitteinen työntekijä, joka tarttuu innolla kierrätyslaitoksen eri tehtäviin, ja haluaa kehittyä työnsä kautta kierrätysalan ammattilaiseksi.

Työtehtäviin kuuluu pääasiallisesti asiakaspalvelu, materiaalin vastaanottoon liittyviä tehtäviä kuten kuorman punnitsemista sekä rahti- ja siirtoasiakirjojen tekoa tietokoneella. Toivomme sinun omaavan kykyä omaksua uudetkin tietojärjestelmät, tarkkuutta ja tunnollisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Vuorotyövalmius oltava.
Tehtäviisi kuuluu myös  kierrätysmateriaalin vastaanotto, käsittely ja lajittelu sekä muut kierrätykseen liittyvät tehtävät. 
Materiaalituntemus on eduksi työntekijää valitessa.

Työ alkaa perehdytysjaksolla heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli koet tehtävät soveltuvan juuri sinulle, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme osoitteessa www.amiko.fi pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Toimiala: Teollisuus

Sijainti: Satakunta, Pori

Ilmoitusnumero: 9989053

Haku päättyy: 31.01.2018

Työsuhde: Vakituinen

Työn laatu: Kokoaikainen

Palkkaus: Sopimuksen mukaan