Avoin työpaikka

Kesätyöntekijöitä teollisuuteen

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 4 900.

 Wipak-ryhmä kuuluu Wihurin pakkaustoimialaan ja työllistää noin 1800 henkilöä. Valmistamme korkealuokkaisia pakkausmateriaaleja globaalille asiakaskunnallemme elintarviketeollisuudessa, terveydenhuollossa ja sairaalatarviketeollisuudessa. Wipakilla on yksitoista tuotantolaitosta, joista kolme sijaitsee Suomessa. Lisätietoa meistä löydät osoitteessa www.wipak.com.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä Wipak Oy:n Nastolan toimipisteiseen seuraaviin tuotannollisiin tehtäviin:

Nastola

  • Tuotantotyötä eri osastoilla koneenhoitajana tai koneenhoitajan avustajana
  • Kunnossapidon tehtävät
  • Logistiikan/varaston tehtävät

Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 3-4 kk tehtävästä riippuen. Työt alkavat touko- kesäkuun aikana.

Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn ja valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin osastosta riippuen, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää sekä voimassaolevaa ajokorttia.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan, työturvallista työskentelytapaa sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Työmme antaa erinomaisen tilaisuuden tutustua pakkaus- sekä prosessiteollisuuteen.

Lisätietoja tehtävistämme saat kätevimmin osoitteesta careers@wipak.com. Yhteistyökumppanimme kesätyöntekijöiden hakuprosessissa on Amiko. Pyydämme täyttämään hakulomakkeet mahdollisimman huolellisesti, joten varaa siis rauhallinen hetki ja tarpeeksi aikaa.

Ole ystävällinen ja lähetä Amikolle CV ja hakemuksesi 4.2.2018 mennessä osoitteessa www.amiko.fi.

Kutsumme haastatteluun puhelimitse helmikuun aikana.

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. Suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja.

Wipak on mukana vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa  #VKD18  #kunkoululoppuu

Toimiala: Teollisuus

Sijainti: Päijät-Häme, Lahti

Ilmoitusnumero: 9833046

Haku päättyy: 04.02.2018

Työsuhde: Kesätyöntekijä

Työn laatu: Kokoaikainen

Palkkaus: Tes mukainen