Avoin työpaikka

Elementtisuunnittelija

SP Elementit Oy on hallirakentamisen asiantuntija Pohjois-Satakunnasta. Valmistamme puurakenteisia suurelementtejä hallimaisiin kohteisiin yli 30 vuoden ja n. 1500 toimituksen kokemuksella. Toimitamme katto- ja seinäelementit sekä runkorakenteet tuoteosatoimituksina liike-, teollisuus- ja urheilurakentamiseen. Asiakkaitamme ovat pääasiassa rakennusliikkeet ja itsenäiset rakennuttajat ympäri Suomen. www.spe.fi 

Haemme SP Elementit Oy:lle Kankaanpäähän Elementtisuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toimenkuvaasi kuuluu katto- ja seinäelementtien sekä puurakenteiden suunnittelu halleihin. Suunnittelu sisältää suunnitelutyön valmiista alapinnasta aina vedeneristysdetaljeihin saakka. Tehtävä sopii sinulle, joka haluat työskennellä haastellisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa kasvavassa yrityksessä.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva rakennusalan koulutus (DI tai RI). Tämän lisäksi olet saattanut kartuttaa osaamistasi jo vastaavanlaisissa työtehtävissä. Arvostamme kokemusta AutoCAD- ja Vertex-ohjelmistoista sekä mallintaen tehtävästä suunnittelusta. Lisäksi kokemus rakennesuunnittelijan työtehtävistä sekä veden- ja lämmöneristämisen detaljiikan tunteminen katsotaan eduksi.
Omaat hyvät yhteistyötaidot, aktiivisen ja itsenäisen työskentelyotteen sekä hyvän kokonaisuuksien hahmottamistaidon.

SP Elementit Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kasvavassa yrityksessä haaasteellisten ja mielenkiintoisten tehtävien parissa. Kyseessä on vakituinen työsuhde yrityksessä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Mikäli uskot olevasi hakemamme henkilö jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kestäessä.

Toimiala: Rakennus ja maanrakennus

Sijainti: Satakunta, Kankaanpää

Ilmoitusnumero: 9032881

Haku päättyy: 31.01.2018

Työsuhde: Vakituinen

Työn laatu: Kokoaikainen

Palkkaus: Sopimuksen mukaan